Lights4Lives

233.346 Europeanen ondertekenden reeds het burgerinitiatief Right2Cure. 233.000 Europeanen die wereldwijd toegankelijke, betaalbare en transparante vaccins en behandelingen tegen het coronavirus eisen!

In november herdenken we met #Lights4Lives de wereldwijde ongelijke toegang tot vaccins.

Elke dag verliezen we wereldwijd 10.000 levens aan het coronavirus. 75% van de vaccins kwamen in maar 10 landen terecht. Terwijl er oplossingen bestaan om ons te beschermen, zorgen de farmaceutische industrie en de leiders van de EU ervoor dat andere landen geen toegang hebben tot levensreddende vaccins en behandelingen. Zolang de vaccins verdeeld worden op basis van winst en niet volgens publiek belang, zullen we blijven vallen in nieuwe lockdowns, nieuwe vaccinatiecampagnes, nieuwe doden.

10.000 levens gaan dagelijks verloren om de winsten van de farma-industrie veilig te stellen. Dat moet stoppen.

📸Doe mee en deel jouw foto met een kaars en de hashtag #Lights4Lives op sociale media om hen te herdenken. Vergeet niet om je foto ook te mailen naar lights4lives@gmail.com. Plaats dit bericht bij je foto.

✍Vraag je volgers om mee te doen met deze actie, en om ook het Right to Cure – European Citizens’ Initiative te tekenen. We hebben 1 miljoen handtekeningen nodig om van het coronavaccin een globaal publiek goed te maken en kennis en technologie wereldwijd te delen: www.geenwinstoppandemie.eu Meer info op ons Facebook evenement: https://noprofitonpandemic.eu/fr/